top of page

MEDVIRKENDE

Electric%2520Storm%252014_edited_edited.

Ida Løken Valkeapää

Prosjektleder og skuespiller

Utdannet ved HB Studio i New York og Teaterhögskolan i Helsingfors. Har vært tilknyttet Hålogaland Teater, Nationaltheatret, Beaivváš Sámi Našunálateáhter, Nordland Teater, Åarjehlsaemien Teatere, Teater Vestland, Norrbottensteatern i Luleå, Wasa Teater i Finland m fl. Mottok Statens Kunstnerstipend i 2016, 2018 og 2019 og Rolf Gammlengs Ærespris i 2021. Bor i Tromsø. Medlem i Subfrau.

 

www.idalokenvalkeapaa.no

Electric%20Storm%2014_edited.jpg

Tone Åse

Komponist og musiker

Utdannet ved Musikkonservatoriene i Tromsø og Trondheim/NTNU, samt ved Nasjonalt stipendprogram for kunstnerisk utviklingsarbeid. Frilans musiker, komponist og instruktør/pedagog i Skandinavia siden 1992, med grupper som Kvitretten, BOL, Voxpheria, Marilyn Mazur's Future Song og Trondheim Voices. Bor i Trondheim.

 

www.toneaase.no

Electric%2520Storm%252014_edited_edited.

Vardø Damekor

En viktig kulturinstitusjon i Vardø siden 1947. 35 medlemmer som synger firestemt. Dirigent: Gunhild Johnsen. Samarbeidspartnere: Finnmark musikkråd, Vardø Bymusikk, Vardø Mandsangforening, Vardø kommune m fl. Gjør flere konserter i året.

Electric%20Storm%2014_edited.jpg

Lina Killingdalen

Dramaturg

Frilans instruktør, dramaturg og teaterarbeider, utdannelse fra Århus universitet og Høgskolen i Oslo. Bor i Tromsø der hun jobber som dramaturg ved Hålogaland Teater, initierer og driver egne prosjekter og samarbeider med andre aktører i det frie feltet.

Electric%2520Storm%252014_edited_edited.

Hege Holte Østbye

Regissør og koreograf

Utdannet ved Rambert School of Ballet and Contemporary i London og pedagog med Bachelor Idrett fra Høyskolen i Bergen. Har jobbet som dansekunstner siden 1995 i bl.a. Carte Blanche (Norges nasjonale kompani for samtidsdans). Bor i Tromsø og er tilknyttet dramalinja på Kongsbakken VGS. Frilanser med iscenesettelse av fysisk uttrykk i det frie feltet og har koreografert for Hålogaland Teater.

Electric%20Storm%2014_edited.jpg

Elisabeth Kristensen

Skulptur

Vokst opp i Finnmark, norsk/samisk. Gjør skulpturer i flyktige materialer som is, snø og sand. Hennes kunstnerskap baserer seg på en grunntanke om at alt er flyktig og en del av en helhet, fordi alt er underlagt livets flyt og forandring. Bor i Kristiansand og gjør prosjekter over hele verden.

Electric%2520Storm%252014_edited_edited.

Rune Nilssen

Visuelt uttrykk

Frilans art director og markedsføringskonsulent med utdannelse fra University of Creative Arts i Epsom, England. Han har jobbet som stylist, grafisk designer, illustratør og kostymedesigner siden 2004 og  har fra 2015 jobbet i Tromsø, hvor han raskt har etablert seg som en av scenekunstfeltets mest brukte innen markedsføring, visuelt uttrykk og PR. 

Electric%20Storm%2014_edited.jpg

Ingebjørg Liland

Medforfatter

Født 1964 i Oslo. Bor i Kjøllefjord. Har gått Forfatterstudiet ved Universitet i Tromsø. Skriver i flere sjangre. Norgesmester i slampoesi i 2015. Deltok på Scenetekstivalen i Tromsø med komedien «Atlanta Georgia» i 2016.

Electric%2520Storm%252014_edited_edited.

Gry-Anita Kristiansen

Gry-Anita Kristiansen

Produsent

Daglig leder av Kulturpilot - stiftelsen for kunst, kultur og stedsutvikling i Vardø. Produsent for «Attraktive Varanger», «10 års jubileet for Steilneset minnested», «Pomorfestivalen» og «Ren og pen Vardø kommune». Holder til i Vardø.

 

 www.kulturpilot.no

Electric%2520Storm%252014_edited_edited.
Electric%20Storm%2014_edited.jpg
Electric%2520Storm%252014_edited_edited.

Øystein Elle

Kunstnerisk konsulent

Interdisiplinær kunstner, sanger, komponist og teaterskaper. Utdannet kontratenor med spesialisering innen utvidede vokale teknikker, improvisasjon, samtidsmusikk og "composed theatre". Fullførte sin kunstbaserte doktorgrad i 2017 og er førsteamanuensis i musikk og teater ved Høgskolen i Østfold. Hans praksis spenner over barokk, dadaisme, vestlig avantgarde, interkulturelle og transdisiplinære prosjekter. Har turnert i Europa, Asia, USA og Sør-Amerika. 

Peder Unger Weierholt

Lysdesign

Har tidligere jobbet på Hålogaland teater og for scenekunstfestivalen Vårscenefest i Tromsø. Er nå ansatt hos Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand. Har lang erfaring med lys og video og har samarbeidet med Ida i flere forestillinger, bl a "Odysséen - everything is a remix!" og "Áddehallatgo? Forstår vi hverandre?" med Mari Boine. Var lysdesigner for Niko Valkeapää sin konsertforestilling "Biekkas" på Henie Onstad senteret i Oslo høsten 2020.

Andreas Nordnes Selfors

Lydtekniker

Lydtekniker og musiker fra Kirkenes, med base i Tromsø. Studerte Musikkproduksjon på NISS.
Har siden 2001 jobbet som lydtekniker, lyddesigner, musiker og musikkprodusent i Kirkenes, Oslo og Tromsø, og har erfaring med alt fra rockeband og teater til konferanser. Har også lang erfaring med studio og innspilling.

Electric%2520Storm%252014_edited_edited.

Eirik Nicolai Heim

Filmfotograf

Freelance filmfotograf fra Senja med base i Nord-Norge. Jobber innenfor fiksjon, dokumentar, TV og reklame.

 

www.eirikheim.com

bottom of page